VAN / İPEKYOLU - Dumlupınar Ortaokulu

Dumlupınar Ortaokulu

HACIBEKİR MAH. CİHAN 16. SK. DUMLUPINAR ILKOKULU BLOK NO: 11D İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Eğitim ve öğretim alanındaki başarılarından güç alarak taşımış olduğu eğitim meşalesini daha ileriye taşıyarak gelecek nesillere ışık tutmak.
Misyon
Eğitim ve öğretim faaliyetlerini en iyi şekilde yürüterek öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun, kendisiyle ve çevresiyle barışık; her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere katılarak öz güvenini arttıran, araştırma ve geliştirme yapabilen; milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı mutlu bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
HALKOYUNLARI ve FUTBOLDA İL BİRİNCİLİKLERİ HALK OYUNU, FUTBOL, VOLEYBOL ve BİLEK GÜREŞİ GİBİ ALANLARDA BÖLGE DERECELERİMİZ BULUNMAKTADIR.
Ortaokul 07:00-12:40 // İlkokul 12:50:17:40
Ulaşım
ÇARŞI MERKEZİNDE YER ALAN "AYDIN PERİHAN AVM" ARKASINDAN KALKAN SÜRMELİ VE HİSAR MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR. SÜRMELİ MİNİBÜSLERİ OKULUN ARKA SOKAĞINDAN, HİSAR MİNİBÜSLERİ OKULUN KARŞI SOKAĞINDAN GEÇMEKTEDİR. ARAÇLAR CUMHURİYET CADDESİ ÜZERİNDEN GELİP VAN AVM ÖNÜNDEN GEÇEREK OKULUMUZA ULAŞMAKTADIR.
Servis Bilgisi
Öğretmen ve öğrenci servisimiz yoktur. Öğretmenler şahsi araçları ve toplu taşıma ile okula ulaşmaktadır.
Yerleşim Yeri
MERKEZ, HACIBEKİR MAHALLESİ (Öğretmenlerimiz çarşı merkezinde ikamet etmekte ve okula kolaylıkla ulaşabilmektedir.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
YÜRÜYEREK 35 DAKİKADA, MİNİBÜSLE 10 DAKİKADA ÇARŞI MERKEZİNE ULAŞILABİLMEKTEDİR.